Duzy skalowalny obraz naszego logo
Moderator: Moderatorzy
Duzy skalowalny obraz naszego logo
tak jak w temacie mozna prosić o LOGO naszego klubu z góry dziękuje 

- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Patrick, przecież to grafika wektorowa możesz ja dowolnie zwiększać i zmniejszać bezstratnie
To że masz mały rysunek to pewnie efekt tego że otwierasz to przegladarką w trybie preview. Jak otworzysz to corelem albo AI to wszystko będzie pięknie skalowalne 
Uriel - po to temat z plikiem w corelu został przesunięty do działu klubowiczy żeby różne mleka i patricki nie marudziły a jednocześnie żeby w takich własnie okolicznościach każdy klubowicz mógł przesłać wykonawcy wzór logo. Ledwie jeden temat został zamknięty a ty znowu wklejasz ten plik... zaraz znowu bedzie "a dlaczego mi się nie otwiera?", "a dlaczego nie w jpg?", "a dlaczego taka kiepska jakość w przeglądarce?". "a czym to otworzyć?" itp, itd...

Uriel - po to temat z plikiem w corelu został przesunięty do działu klubowiczy żeby różne mleka i patricki nie marudziły a jednocześnie żeby w takich własnie okolicznościach każdy klubowicz mógł przesłać wykonawcy wzór logo. Ledwie jeden temat został zamknięty a ty znowu wklejasz ten plik... zaraz znowu bedzie "a dlaczego mi się nie otwiera?", "a dlaczego nie w jpg?", "a dlaczego taka kiepska jakość w przeglądarce?". "a czym to otworzyć?" itp, itd...
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !