Dzięki wielkie Leszek za odpowiedź, napewno to się przyda.Jutro postaram się popatrzeć jak to jest w praktyce z tymi bezpiecznikami i przekaźnikami. Kiedyś gdy zaglądałem do skrzynki wewnątrz samochodu nie zgadzało się kilka i były "mocniejsze" niż maja być.
Albercik pewnie jest tak jak piszesz.Niestety końcówki tych kabelków odpadły chyba ze starości i druciki wystają, w prawdzie nie z wszystkimi się to stało no ale z 4 to 2 koncówki jeszcze zostały.
Niestety jeździłem po kilku szrotach jakie są w rejonie, nigdzie nie mogę dostać tych podgrzewanych dysz i przekaźnika
No wiesz Yagr, nie chcę nic kombinować z elektryką i wole jak jest w org. Auto jeszcze dam do zakładu gdzie gość się zajmuje sprawami typowo elektrycznymi i żeby wszystko posprawdzał bo elektryka to nie dla mnie chyba
Leszek, jeżeli to nie problem to podaj mi swoje gg na PW bo czasem chciał bym o coś zapytać banalnego
Sorry że z tematu się zrobił bałagan.Nie wiem gdzie pytać o takie pierdółki.
Pozdrawiam
[ Dodano: Pią 11 Gru, 2009 ]
Witam
dawno nie pisałem z powodu braku internetu przez 2 tygodnie.
Niestety tej końcówki do spryskiwacza dalej nie mogę dostać, pytałem w kilku sklepach z używanymi częsciami i nie mają.Ta druga część szarego przekaźnika do której są podłączone kable jak się okazało leżała za akumulatorem.Podłączyłem do tej części drugiej i teraz mruga po odpaleniu samochodu przeważnie ta kontrolka żółta od tego włącznika.Nie wiem co to znaczy.
Z kolegą jeszcze odkręciliśmy maskę, ściągnęliśmy to obicie maski od strony silnika i telepaliśmy maską.Coś zaczęło się tłuc, nie jakis brud tylko było słychać ewidentnie coś większego.Niestety ponownie się gdzieś zablokowało i tyle z tego wynikło.Myślę że była to ta końcówka od spryskiwacza.
jeżeli ktoś by wiedział gdzie mogę dostać taką końcówkę ( jedną lub dwie ) bardzo bym prosił o kontakt.
Pozdrawiam