ee to w mk7 jest podświetlenie spioły bo ja przez palenie w nocy pół tunelu środkowego mam zapopielonego
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
jarekezg, Mk5 i 6 ma podświetlanie popielniczki z żarówki zapalniczki - jest tam taki plastikowy/plexi "przewodnik świetlny" i on doświetla popielniczkę. A opis na który trafiłeś to taki "tjuning" mocniej uwydatniający podświetlenie popiołki Zresztą... ten plastikowy, przeźroczysty element często nie jest tak umocowany jak powinien i światło zamiast do popielniczki świeci gdzieś do środka (o ile w ogóle żarówka jest dobra)
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
i że samo to coś w zapalniczce ma mi niby skutecznie oświetlać spiołę aż pójdę i wymienię te żaróweczkę na dniach
jarekezg, jak jedziesz w nocy to wystarczająca poświatę robi i widać gdzie jest popiołka - a o to przecież chodzi Jeśli dla ciebie jest za ciemno to możesz postąpić jak w tym podanym linku Jak będziesz sobie żarówkę wymieniał to zerknij czy ten plastik jest poprawnie umocowany, ma taki jakby stopień/zatrzask który wchodzi w otwór w górnej części popielniczki.
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
Yagr pisze:jak jedziesz w nocy to wystarczająca poświatę robi i widać gdzie jest popiołka
o to mi chodzi nie będę w końcu petów liczył, w tej chwili mogę jednynie napisać "ciemność widzę"
Yagr pisze:Mk5 i 6 ma podświetlanie popielniczki z żarówki zapalniczki - jest tam taki plastikowy/plexi "przewodnik świetlny" i on doświetla popielniczkę