Tak właśnie jest. Jak wciskam sprzęgło podczas zmiany biegu to słychać że obroty rosną, i jak przytrzymam chwile dłużej pedał sprzęgła to zaczynają opadać.WieSiu pisze:Coolz86,chyba wiem o co Ci chodzi. Jak masz te 3000 na jakimś biegu,wciskasz pedał sprzęgła to obroty słychać że delikatnie wyrastają.ok,tylko czy po jakimś czasie same opadają do jakiegoś normalnego poziomu ? Jeśli tak to obstawiam źle wyregulowana instalację gazową,bo podobne cyrki mi się działy jak źle ustawiłem gaz. Zwłaszcza jak masz instalację najprostszą to tak może się dziać. Ale nie bierz moich słów za wyrocznie,po prostu najpierw sprawdź po resecie kompa w aucie i poprawnym jego zaadoptowaniu na benzynie co się będzie działo podczas jazdy na benzynie. Tylko nie przełączał w między czasie na gaz bo zepsujesz ten test. Jak na benzynie będzie ok,to masz 100% rozwiązanie swojego problemu. Tylko że musisz ten reset koniecznie wykonać.
Dzięki za radę, dzisiaj postaram się to sprawdzić. Dotychczas sprawdzałem to tylko na LPG, na PB rzadko jeżdżę

I nawet mogło by się to zgadzać, bo ostatnio byłem w takim warsztacie co robią instalacje i inne rzeczy z mechaniki, wymieniali mi filtr gazu i regulowali obroty jałowego, ale instalacji nie wyregulowali bo stwierdzili że nie mają oprogramowania, także może coś ją boli.