Dla tych co niemaja pojecia o mechanice
Moderator: Moderatorzy
Dla tych co niemaja pojecia o mechanice
Taki maly bajer dla lajkow
http://moto.wp.pl/kat,23681,title,Wirtu ... caid=18bd3

Re: Dla tych co niemaja pojecia o mechanice
napewno nie taniepiter pisze:dobra sprawa takie okulary ciekawe ile kosztuja?

Jamszol takie okulary powinny przydac sie w warsztatach,servisach itp przedewszystkim tam gdzie naprawiaja nowe auta i nie tylko :)gdzie mechanicy dostaja takie auto do naprawy nie znaja go. to dopiero sie ucza na nim podczas roboty czesto naprawa ma mizerny skutek i nie zawsze naprawiaja to co trzeba i do tego urywaja,rozwalaja pol auta zeby cos wyciagnac i do tego zle skladaja.a kto za to placi?wiadomka klient.moze i z tymi okularami by robili wmiare zgodnie z procesem technologicznym
piter
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Może i masz rację - ALE
Np. większość warsztatów nie ma oprogramowania , bo takie posiada tylko ASO a oni nie dzielą się tym z kim innym - jedynie , jakiś znajomy , kopia (nielegalna) .
Jak myślisz - poza ASO , ktoś będzie miał oprogramowanie do gogli ?
Też tylko nielegalne kopie a więc na palcach dwóch rąk i nóg
policzysz warsztaty , które to będą miały
- niestety
Tak sądzę
Fak faktem - przydały by mi się takie - np. do dobrania się do kokpitu , bo nie zawsze wiem gdzie są zaczepy - jak się robi dany wóz po raz drugi , to już wiem , ale za pierwszym razem , trzeba szukać.

Np. większość warsztatów nie ma oprogramowania , bo takie posiada tylko ASO a oni nie dzielą się tym z kim innym - jedynie , jakiś znajomy , kopia (nielegalna) .
Jak myślisz - poza ASO , ktoś będzie miał oprogramowanie do gogli ?
Też tylko nielegalne kopie a więc na palcach dwóch rąk i nóg

Tak sądzę
Fak faktem - przydały by mi się takie - np. do dobrania się do kokpitu , bo nie zawsze wiem gdzie są zaczepy - jak się robi dany wóz po raz drugi , to już wiem , ale za pierwszym razem , trzeba szukać.
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]