Spot zachodniopomorskie -->18.04<-->SZCZECIN<--
Moderator: Moderatorzy
ok teraz wszystko działa
znaczy filmy bo foty działały od początku 
Bartek słuchaj mógłbyś tam na FEFK-u poprosić Witexa i Sakariusa czy nie wyślą mi fotek na e-maila?
mejo1989@wp.pl

Bartek słuchaj mógłbyś tam na FEFK-u poprosić Witexa i Sakariusa czy nie wyślą mi fotek na e-maila?
mejo1989@wp.pl
Dzieki
za chwilę dam parę fot z przejazdu dużo nie ma ale zawsze coś
poczekaj chwilkę zaraz zapodam link ;D
up
http://img511.imageshack.us/gal.php?g=s5003141.jpg

za chwilę dam parę fot z przejazdu dużo nie ma ale zawsze coś

up
http://img511.imageshack.us/gal.php?g=s5003141.jpg
- robertford
- Kontakt:
No byłem, byłem. Aż żałuję że nie od samego początku. Ale ta posrana robota mi na to nie pozwoliła. Przez nią nie mam teraz tyle czasu na to aby nawet często witać na forum. Ale naprawdę ekipa była fajna. Pamietam, kiedy to chyba z 4 lata temu próbowałem zrobić zlot w Szczecinie i nic z tego nie wyszło, ale tym razem impreza wypaliła. Jestem pełen podziwu dla chłopaków z Gdańska za taki kawał drogi.Momo pisze:Tigerbart, robertford przyjechał jakoś poł godziny przed naszym odjazdem, tak mi się wydaje, był swoim esiorkiem, a jak tam brukowana droga przez którą poprowadziłem? Pisałem o tym kilka postów wyżej, patrzyłem we wstecznym czy przypadkiem nie wyklinasz na mnie

kolorek morski perełka
------------------------------------------
Jest FORD FOCUS 1.6 - 2002 - LIFT
- robertford
- Kontakt:
WŁAŚNIE JA MAM
czekam na foty bo widziałem że grupową robił Witex. Lada dzień wrzucę filmi9k bo skręciłem ze spotu
tylko mam problemy z audio 
UP!
i już gotowe
LINK DO TEMATU

UP!
i już gotowe

Ludi45i jak tam?
Dziękuję wszystkim za przybycie na spot. Było bardzo fajnie!
Teraz mam nadzieję, że zorganizujecie kolejny spot, gdzie spotkamy się ponownie.
W pomorskim mamy mocną ekipę i napewno w okolicach lata bylibyśmy skłonni przyjechać w większym składzie. Może nie aż do Szczecina, ale gdzieś po środku drogi...
Cieszę się, że moje i mejo_adamus'a wysiłki wraz z pomocą chłopaków ze Szczecina przyniosły taki efekt. Udało się udowodnić, że po prostu wystarczy chcieć i być nieustępliwym w drodze do celu.
Dziękuję wszystkim za przybycie na spot. Było bardzo fajnie!

Teraz mam nadzieję, że zorganizujecie kolejny spot, gdzie spotkamy się ponownie.

W pomorskim mamy mocną ekipę i napewno w okolicach lata bylibyśmy skłonni przyjechać w większym składzie. Może nie aż do Szczecina, ale gdzieś po środku drogi...

Cieszę się, że moje i mejo_adamus'a wysiłki wraz z pomocą chłopaków ze Szczecina przyniosły taki efekt. Udało się udowodnić, że po prostu wystarczy chcieć i być nieustępliwym w drodze do celu.