Pomocy co to za kable i skad mozna tam ukrasc prad do cent
Moderator: Moderatorzy
-
gawron
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Oj Lostlast - popraw się nic od siebie , tylko patrzysz , żeby Ci ktoś podał na tacy.
Przeczytal byś choć by ten temat http://siec.no-ip.com/forum/viewtopic.php?t=6502
Przeczytal byś choć by ten temat http://siec.no-ip.com/forum/viewtopic.php?t=6502
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
no fajnie ale mi się nie grzeją bezpieczniki
ja chce kabel w którym jest +12 bo jak nie znajde to puszcze nowy z akumulatora i po wtokach.....
ktos juz robil pewnie takie połączenie a prawie wszystkie essy maja takie same kable mozna powiedzieć ze wszystkie
a jak ma dziurawic wszystkie kable za +12 to wtedy zrobię tam katastrofę znacie mnie
zanim was niewymecze za odp to nie bede grzebać
a co do kabli migaczy wie jak wygladaja ktos i gdzie ida

ja chce kabel w którym jest +12 bo jak nie znajde to puszcze nowy z akumulatora i po wtokach.....
ktos juz robil pewnie takie połączenie a prawie wszystkie essy maja takie same kable mozna powiedzieć ze wszystkie
a jak ma dziurawic wszystkie kable za +12 to wtedy zrobię tam katastrofę znacie mnie
zanim was niewymecze za odp to nie bede grzebać
a co do kabli migaczy wie jak wygladaja ktos i gdzie ida
-------------------------------------------------------------
--Ford to rzecz najlepsza co morze cie spodkac--
-
Blazey
Ku***rza melodia!! A co do tego mają bezpieczniki?!? Czytasz ze zrozumieniem?!?
Zacisk śrubowy na skrzynce - jest jeden, nie sposób nie zauważyć, to główne zasilanie skrzynki z akumulatora. A kierunki, jak pisałem, nawet ci wtyczkę podałem. Wystarczy żaróweczką poszukać.
I jak :Jamszoł napisał - odrobina WŁASNEGO ZAANGAŻOWANIA!!!
Zacisk śrubowy na skrzynce - jest jeden, nie sposób nie zauważyć, to główne zasilanie skrzynki z akumulatora. A kierunki, jak pisałem, nawet ci wtyczkę podałem. Wystarczy żaróweczką poszukać.
I jak :Jamszoł napisał - odrobina WŁASNEGO ZAANGAŻOWANIA!!!
-
tom_1612
tu masz linka do zamontowania sterownika centralnego zamka, ślicznie opisane, wszystko pięknie działa po takim podłączeniu. Wiem bo dzięki temu opisowi, cieszę się za każdym razem wsiadając i wysiadając z autka, nie trzeba wiercić kluczem tylko pik-pik
http://motonews.pl/sh_forum.php?op=fvt& ... 0&start=20
http://motonews.pl/sh_forum.php?op=fvt& ... 0&start=20
Ostatnio zmieniony 20 cze 2009, 23:59 przez tom_1612, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Blazey
Ten punkt +12 jest od centralnego zamka ten co daje caly czas +12 na zamek oryginalny od zamka auta a co zły punkt to jest wedle opisu to ten punkt
-
Blazey
Wpinanie się na pałę w pierwsze lepsze 12V, w obwód którego nie jesteś pewien, może się niewesoło skończyć. Nie będę się rozpisywał, co widziałem, ale lepiej się wpiąć w miejsce, które znasz.
Jeśli to przewód zasilania centralnego zamka, to akurat jest doskonałe miejsce. Ale aby się upewnić, że to to, to wyciągnij bezpiecznik od centralnego sprawdź, czy zasilanie zniknęło. Jeśli tak, to możesz się zapiąć. Mam nadzieję, że nie zrobisz tego na szybkozłączki.
Jeśli to przewód zasilania centralnego zamka, to akurat jest doskonałe miejsce. Ale aby się upewnić, że to to, to wyciągnij bezpiecznik od centralnego sprawdź, czy zasilanie zniknęło. Jeśli tak, to możesz się zapiąć. Mam nadzieję, że nie zrobisz tego na szybkozłączki.
-
tom_1612
tak
a jak wyciagne bezpiecznik to niema pradu w tym kablu
ale żeby włączyć ogrzewanie tylnej szyby to muszę auto włączyć zeby dzialal
to moze tam zostać to podlaczenie czy Musę zmienic
a jak wyciagne bezpiecznik to niema pradu w tym kablu
ale żeby włączyć ogrzewanie tylnej szyby to muszę auto włączyć zeby dzialal
to moze tam zostać to podlaczenie czy Musę zmienic