Strona 1 z 2

gril

: 01 maja 2006, 22:40
autor: ARIEL
udka i saszłyki z grila palce lizać

: 01 maja 2006, 22:43
autor: simo
karczek i kaszaneczka z grila ale teraz nie ma pogody na grila

: 01 maja 2006, 23:14
autor: ARIEL
pogada niema znaczenia miałem takiego smaka że pod parasolem piekłem i nie zżałuje pychaaa

: 03 maja 2006, 08:22
autor: Iziek
NIKO, ty pod parasolem... moj brat jak mial smaka na grila to poszedl do ojca do stodoly i sobie rozpalil... a poxniej matka panika ze stodola sie pali bo dym wylatuje... a poxniej kazdy sie opychal...

: 10 maja 2006, 23:08
autor: ELpYndoL
NO NIE MA TO JAK SEZON NA GRILLA :grin:

: 06 cze 2006, 22:11
autor: MARKKO
Dobra pany temat teraz przed zlot Bardzo nawet powiem że bardzo i nie zapominajcie ze bardzo na czasie, wiec jakies pomysły sie by przydały

: 06 cze 2006, 22:44
autor: Vieczur
kielbaska nakrojona wzdluz i ser do srodka..banał ale uwielbiam :P

: 08 cze 2006, 12:50
autor: WieSiu
Vieczur, o moze takie cos zrobisz paru klubowicza na zlocie ;)

: 08 cze 2006, 14:03
autor: Vieczur
hehe...sprobuje sie postarac....bo zawsze ktos mi robil takie przysmaki :lol:

: 08 cze 2006, 19:22
autor: MARKKO
i nie zpomnij o polaniu ich PIWEM!

: 08 cze 2006, 20:47
autor: Vieczur
hmmm...to wcale nie jest glupie :D Moze sprobujemy popryskac alkoholem to co znajduje sie na grillu :P hehe....karkówkę darcuna by najszybciej z wszystkich się upoił :P

Ale na serio...da radę zrobić coś takiego ? Bo nigdy nie slyszalem o tym...

: 08 cze 2006, 20:53
autor: MARKKO
polac piwem można a czemu nie? Ja nie mówie o marynacie alkocholowej

: 08 cze 2006, 22:21
autor: ELpYndoL
NO WIDZE ŻE TEMAT IDZIE W DOBRYM KIERUNKU :grin:
JA ZAWSZE MARYNUJE MIĘSIWO W PIWKU A POTEM NA GRILLA Z NIM :wink:

: 08 cze 2006, 22:37
autor: MARKKO
ale piwo to nie alkochol to napój bogów a pisząc alkochol miałem na myśli wóde

: 15 cze 2006, 20:06
autor: ELpYndoL
MARKKO bedziemy mieli okazje poeksperymętować na zlociku :mrgreen: a i przy okazji jeszcze bedziemy mogli popróbowac tych potraw ostro zakrapianych :grin: