tez spoko miejscówkaJamszoł pisze:Jak by padło na "Bernardynkę"

Moderator: Moderatorzy
no jasna sprawa,ale powiedz mi jak ten zlot widzicie,zeby byla tutaj jasnosc i pelne zrozumienie. W czwartek jest tor, potem jazda do kobylej i teraz pytanie, jesli ktos wpisal 2 dni,to znaczy ze wraca w piatek ? Jesli tak to co z pozostalymi dniami, zostajemy sami ?djtados pisze:Zasada będzie prosta kto wplaci ten znajduje się na liście.
widze ze wpajana od zawsze rada nie jest jeszcze znana, wbijasz sie do kogos lub ktos do Ciebie i lecicie jednym autem i wychodzi znacznie taniej nawet duza odleglosc, dlatego tez dla czesci tutaj obecnych ludzi nie jest problemem odlegloscS3ci0r pisze:w dodatku ma benzyniaka niegazowanego i auto pali wachy jak smok
Troszke mnie nie rozumiesz. Lista na fefku tyczyła się zlotu ale w innym terminie. Bo gdyby to był zwykły wekend to byłoby tylko 2 dni. W tym przypadku są to 4 dni.WieSiu pisze:dlatego do konca tygodnia czekam na konkrety z fefk, jak nic z tego nie wyjdzie,to zlot odbedzie sie w zaproponowanej przez Yanka miejscowosci. Ankieta jest zupelnie zbedna, tym razem bedzie dyktatorska wladza
no jasna sprawa,ale powiedz mi jak ten zlot widzicie,zeby byla tutaj jasnosc i pelne zrozumienie. W czwartek jest tor, potem jazda do kobylej i teraz pytanie, jesli ktos wpisal 2 dni,to znaczy ze wraca w piatek ? Jesli tak to co z pozostalymi dniami, zostajemy sami ?djtados pisze:Zasada będzie prosta kto wplaci ten znajduje się na liście.