metoda prosta zbieram d... w troki, wsiadam w auto i jadęAndkar tak potrafi Zapytaj go jak to zrobic

Moderator: Moderatorzy
no i o takie info nam chodzi. Cos wiecej mozemy prosic, bo podobno ludzie z fefk zapisuja sie na 1-2 dni, a my przecie chcemy od czwartku do niedzieli.djtados pisze:Pamiętajcie że Kobyla jest ciągle aktualna, termin jest zaklepany
bo jak ktos chce to przyjedzie,chyba ze bedzie to z jednego konca polski na drugi,dlatego zawsze staramy sie w centralnej polsce,zeby nie bylo super daleko dla niektorychArcadio pisze:Ja jak jechałem na 1 zlot akurat lokalizacja nie wpływała w ogóle na moją decyzję o przyjeździe.
właśnie o tym była mowa w Smoleniu że najpierw wpłata musi byćYagr pisze:ważne byłoby też wpłacenie zaliczki czyli finansowe potwierdzenie przyjazdu
dobry pomysł, jak komuś nie odpowiada to niech nie przyjeżdżaYagr pisze:Dlatego zastanawam się jak to by wyglądało gdyby o miejscówce, spośród zgłoszonych propozycji, wyboru dokonywałby zarząd
no właśnie - ciągniemy już drugi temat o tym i nic z tego nie wynika. Zawsze znajda się głosy że "za daleko", "ośrodek nie ładny", "termin nie pasuje" i w koło macieju o tym. A tak jest konkret. Wszyscy wiedzą gdzie i co, jak pasuje to wpłata i rezerwacja miejsca, jak nie to siedzę cicho.kupiec pisze:dobry pomysł, jak komuś nie odpowiada to niech nie przyjeżdża
nie wierzeYanek pisze:BEDZIEMY
WieSiu pisze:no i o takie info nam chodzi. Cos wiecej mozemy prosic, bo podobno ludzie z fefk zapisuja sie na 1-2 dni, a my przecie chcemy od czwartku do niedzieli.djtados pisze:Pamiętajcie że Kobyla jest ciągle aktualna, termin jest zaklepany