atrakcje na IV Zlocie FETP w Serocku
Moderator: Moderatorzy
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
mała poprawka:A moze najprostsza konkurencja sprint na 400mm Na tą konkurencję zawsze miejsce się znajdzieknoxville pisze:A moze najprostsza konkurencja sprint na 400m?? Chyba ze już była taka propozycja??:>

a ja z moim sprzetem CA chetnie stanę do konkursu na największy zgrzyt w głośnikach

Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
- cidzej
- Pojemność: 1400
- Rocznik: 1996
- Generacja: MK7
- Nadwozie: Cabrio
Wuerte, a ja widzialem u Ciebie radio w furze
jaki Pioner czy Pionek
wiec co sciemniasz ??
sprint na 400m by byl dobry jakby nie bylo takie zroznicowania silnikowego w naszym klubie albo jakby to byl klub tuningowy
gdzie moje biedne 1.4 do 2.0 RSa, który mnie na wstecznym pokona ? a jeszcze na dokladke jest to RS wersja Fish-tuning 

sprint na 400m by byl dobry jakby nie bylo takie zroznicowania silnikowego w naszym klubie albo jakby to byl klub tuningowy

- cidzej
- Pojemność: 1400
- Rocznik: 1996
- Generacja: MK7
- Nadwozie: Cabrio
wiesz Vieczur nie wiem czemu mamy sie ogarnac. ja na przyklad jade sie dobrze bawic, niezaleznie od tego co nam do łba strzeli - czy przesiedzimy caly weekend przy browarze i ognisku czy grając w kapsle. jezeli warunkiem przyjazdu FFK ma byc zorganizowanie im dobrej zabawy i mozliwosci popisania sie to dla mnie bez sensu. jak chca sie poznac i pobratac z nami to wystarcza dobre checi a zabawe mozna zorganizowac juz na miejscu jakas 
takie jest przynajmniej moje i tylko moje zdanie.

takie jest przynajmniej moje i tylko moje zdanie.
cidzej, nie zakumales o co chodzi... chodzi o to ze temat nie zostal stworzony dla jaj... chodzi o prawdziwe atrakcje a nie wypisywanie bzdur typu "zdrapywanie rybki"... chodzi tylko i wylacznie o porzadek na forum a nie o to jaka atmosfera na zlocie bedzie bo w rzeczywistosci zawsze zrobi sie cos ze bedzie bardzo fajnie... jak nie ma ktos sensownych pomyslow to lepiej nic nie pisac bo tak znow balagan powstaje...
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
a wieczorkiem proponuję rozwiązanie konkursu na drinka klubowego połączone z degustacją - twórca zwycięskiego drinka wypija pozostałe drinki pretendujące do tytułu 

Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !