nie tam. jaka podloga

zwykly nalot na miejscach zgrzewania/spawania na podluznicach tam gdzie sią łączą z przodem - to w fokach wyglada jak "zderzaki" w wagonach kolejowych plus naloty tu i tam na ramie pomocniczej pod silnikiem. to jest naprawdę nic, widziałem to już na srebrnej i tez sie pojawiło w okolicach 10-tego roku. zresztą co tu dużo mówić - w jednym i drugim wahacze padły niemal równo po 150kkm i jakbym poszukał to pewnie jeszcze kilka pierdułek by sie znalazło (eg. kierownica i jej "wycierająca się" powłoka) co w mojej opinii swiadczy, że to nie jest przypadek.
hehe Lukas. poczekaj jeszcze 5 lat to pogadamy

no i dokreć przynajmniej 150kkm żebyśmy mogli porównywać

wiesz, że ja lubię francuzy i mam do nich sentyment ale w tych samochodach jest tyle samego dobrych jak i zlych pomyslow

eg. które masz juz amory bo moje auta mają 200kkm i wszystkie jeszcze na oryginałach latają

i tak można się licytować aż do śmierci (auta

)
fabia gnije porównywalnie do innych aut i nie miałem na myśli, że jest lepsza ale chodziło mi o to, że za atrakcyjną cenę mogłem zmienić auto na 5-letnie i miec znowu kilka lat względnego spokoju

natomiast rzeczywiście bez tego kontekstu może zostało to źle zrozumiany ale wybaczcie, byłem "letko" wypity wczoraj