jak mnie pamięć nie myli robią w kaliszu- byłem w sklepie firmowym przy fabryce kiedyś - ceny git- więc zamawiajcie ludziska
a może poza mną na ogóry ktoś się pisze
nonam bedzie musiał wziąć esa bo się nie pomieści w kocie
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
jarekezg pisze:jak mnie pamięć nie myli robią w kaliszu- byłem w sklepie firmowym przy fabryce kiedyś
chodziło o GRZEŚKI
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
nonam, byłem tam co prawda 2 lata temu- przejeżdzałem służbowo przez kalisz z wielkim miłośnikiem Grześków- jego codzienne śniadanie w pracy i wg niego sporo taniej niż w "normalnym" sklepie choć wiadomo że sporo w porównaniu do właściwej ceny więc różnica liczona w groszach na sztuke
No to jak Ślunsk przyjedzie do Łodzi i się poznamy to jak będę koło marca wybierać się na Ślunsk to przynajmniej będę miała do kogo na kawusię zajechać