piter i momo i paula - dołączam do was na szczecinie może na wałach na górze se spotkać i stamtąd na Głębokie ?? a wszedłem na chwile bo jeszcze w pracy jestem
bogdanRox jak Cie nie ma na forum to nie wiesz co sie dzieje w swiecie juz byl jeden spot zachodniopomorski poza glebokim.w goleniowie tzn lubczyna ale tam wialo.tak naprawde to powinnismy napisac nowy temat i tyle wtedy ktos by zauwazyl ze sa organizowane zjazdy.dawaj na spot razem z mejo-adamus o ile beda mieli wolne w weekend.narazie to Paula ,Jarek,Momo i piter beda na glebokim
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2009, 23:57 przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
piter pisze:bogdanRox jak Cie nie ma na forum to nie wiesz co sie dzieje w swiecie juz byl jeden spot zachodniopomorski poza glebokim.w goleniowie tzn lubczyna ale tam wialo.tak naprawde to powinnismy napisac nowy temat i tyle wtedy ktos by zauwazyl ze sa organizowane zjazdy.dawaj na spot razem z mejo-adamus
Mnie w domu nie było od czerwca bo pracowałem . No ale już jestem i organizuje się powoli... także jak robicie jakiś spocik to chętnie zawitam.
zsmarti powiadomiony juz dawno i z tego co wiem to go nie bedzie a iglaxr3i podobno tez nie bedzie bo silnik zmienia w swoim essim.a robertford to nie wiem