Wizual Essiego:-)

Moderator: Moderatorzy

Armageddon

Post autor: Armageddon »

Ostatnio dolozylem cos do mojego Essika...:-) Kupilem fele i niski profil:-) Calkiem inaczej sie prezentuje:-D Linka macie tutaj z fotkami:-)

http://siec.no-ip.com/forum/viewtopic.php?t=3346
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2007, 22:45 przez Armageddon, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jamszoł
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Jamszoł »

Mnie osobiście podoba się ten - http://siec.no-ip.com/forum/viewtopic.php?t=2417
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
fryszard

Post autor: fryszard »

armagedon 50 profil to nie jest niski :P
co do tego kombi, podoba mi sie malowanie, nie podoba mi sie zderzak, przydałyby sie mu lapy z RSa gleba jakas konkretna i felgi, ogólnie dla mnie podstawa tuningu to gleba i felgi. odrazu inaczej auto wyglada, i dopiero potem mozna sie bawic w spoilery zderzaki progi itd... ale z umiarem. :D
Nanom 1

Post autor: Nanom 1 »

fryszard pisze:armagedon 50 profil to nie jest niski :P
co racja to racja :mrgreen: 40 - 45 to jest nisko ale do takiego profilu to trzeba uczyc się jeżdzic od podstaw ;) (jakies kursy powinni robic :mrgreen: :lol: ;) .....na nasze drogi
fryszard

45 tez spoko na 16" miałem 195/45 i nawet było jeszcze komfortowo, ale przy 17 i 205/40 to juz naprawde jest twardo, i trzeba uwazac, nie mówie juz o 35 czy 30 bo na takim profilu nie jezdziłem, ale mysle ze to juz pełen hardcore
Armageddon

Post autor: Armageddon »

nie no ja wziolem 50 bo mieszkam na slasku i tu to dziura na dziurze, krawezniki jak chce sie wjechac np do placu to sa kosmicznie wysoko bo najpierw porobili chodniki i juz z przygotowaniem pod nowy asfalt wysoko je dali, ale nowy asfalt... najstarsi gorale nie wiedza kiedy go poloza... a co do dziur to sa cholernie glebokie... wiec wiecei o skrzywienie felgi bardzo szybko latwo... A ja nie kupilem fel zeby je zaraz skrzywic :razz: Przy 40 to trzeba bardzo uwazac na dziurska, a ja nie mam zamiaru jezdzic 40 zeby patrzec gdzie dziury sa :razz:
fryszard

zgadza sie trzeba uwazac ale idzie sie przyzwyczaic i jezdzic znacznie szybciej jak przepisowe 50 :)
ODPOWIEDZ