S3ci0r pisze:ja chciałem wyjechać z rana ale jak tu widzę że pierwsi bądą dopiero o 13 to chyba jednak troszkę po południu wyjadę
A nie możesz wyjechać tak , żeby byc tam koło 13.30 ?
Wiesiu będzie jechał jakieś 3,5 godziny lub ciut dłużej
Chyba , że wjadą na kawę do mnie ( przejeżdżając w linii prostej ode mnie o jakieś 300 m ) - to będą jechać dłużej
Poza tym coś by Ci się stało gdybyś stał w bramie i wszystkich witał ?
Jamszoł pisze:Poza tym coś by Ci się stało gdybyś stał w bramie i wszystkich witał ?
to jest bardzo wygodne - ty sobie tylko stoisz a każdy z przyjeżdżających podchodzi sie witać, a jak przyjeżdżasz ostatni to pół godziny minie zanim wszystkich obskoczysz
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
Yagr pisze:to jest bardzo wygodne - ty sobie tylko stoisz a każdy z przyjeżdżających podchodzi sie witać, a jak przyjeżdżasz ostatni to pół godziny minie zanim wszystkich obskoczysz
kupiec, dawałem tu mapki - odszukaj za jakiejś mapie gdzie od razu masz namiary ale nie dawaj na ośrodek , tylko na drogę tuż przed wjazdem na drogę dojazdową
Kupiec, to są namiary na zjazd z asfaltu na droge do ośrodka, ta droga na mapach nie funkcjonuje więc jak ci dam namiar na sam ośrodek to bedzie jazda w kółko.
52.318525,18.30643 sprawdź czy twoja nokia to ogarnia bo dokładność też ma swoje granice
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
Powiem tak - po przejechaniu przez most ( między dwoma jeziorami ) jadąc od strony Honoratki - jedziemy jeszcze 30 m i skręcamy w lewo na tory po betonowych płytach - lekko w górę
Jeśli przegapimy ten wjazd to za następne 20 m wjedziemy na mostek pod którym płynie ciepły kanał a za następne 50 m mamy las
No to powodzenia z drugiej strony
Mati tam szurał spodem jak był moim Mondkiem ( mowa o tych białych kamykach )
OJJ co niektórzy to piwo bedą targac na plecach jak sie zglebione wozy pozawieszają