taaa... i dobrze wyposażoną apteczke i ze 2kilo gipsu
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
clhseba, ale to nie powód aby chcieć abym się połamał
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Łyżwy co prawda kupiłam ale nie trafiłam z rozmiarem, wiec na chwilę obecną nie mam A łyżwy to świetna zabawa, zwłaszcza że nie ma śniegu więc odpadają inne rozrywki zimowe. Nauczyć się jeździć to żaden problem, trzeba tylko przebierać nogami, sama nie jeździłam od chyba ponad 10 lat Poza tym ja nikogo nie zmuszam do wejścia na lodowisko, jak ktoś nie chce to może sobie usiąść w bezpiecznym miejscu i robić za fotoreportera
Ja za tydzień mam Barburki w domu, dlatego nie pojadę na zlot a i ze spotu musiałabym zrezygnować.
Więc ja jestem za terminem 11.12.2011. Do tego jeśli wszyscy będą mieli więcej czasu do spotu to będą mieli większe pole manewru żeby wygospodarowac sobie czas na spotkanie i nie gonić nigdzie:)
Co do jeżdżenia na łyżwach to czemu nie. Ja "jeździłam" na łyżwach kilka razy w życiu, jestem po niezaleczonej kontuzji kostki ale spróbować mogę Ja tam chicken nie jestem
kuźwa i co mam busem przyjeżdzać
w taki wypadku jakiś... lokal dobry logistycznie trzeba wymyśleć