Spot, KATOWICE I OKOLICE (Śląsk)

Informacje o zlotach i spotach i nic wiecej.

Moderator: Moderatorzy

Michałtyski

Post autor: Michałtyski »

knoxville, no łądnie a mojej maszynie nie zrobiłeś.... :mad:
knoxville

Post autor: knoxville »

Za szybko pojechałes......
na_tek

Post autor: na_tek »

Widze że fajnie było :smile: no i grill - szacuken ;)
Mam nadzieje, że się doczłapie następnym razem :!:

Pozdro :mrgreen:
Awatar użytkownika
darcun4

Post autor: darcun4 »

Dobrze że widziałem Wasze buźki.Jak się spotkamy na trasie, to na pewno będę wiedział kto jest kto :mrgreen: :mrgreen:
MARKKO

Post autor: MARKKO »

Dobrze że widziałem Wasze buźki
true
indian1984

Spot

Post autor: indian1984 »

Foteczki pierwsza klasa ale ten jeden essi sie prezentuje heh :P jak patrze na tego grila to sie głody robie :).Było lajtowo !.
Awatar użytkownika
Yagr
Pojemność: 1598
Rocznik: 2007
Generacja: MK2
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Yagr »

indian, skąd masz taką tapicerke? ładnie wygląda - nietypowo
Polak potrafi!!

ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi

spieprzyć!

P I W O L E C Z Y !

"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
indian1984

Spot

Fotele sa ze skóry jak masz na staniu 1500 zeta to tez sobie takie możesz zrobic :).
Trochu żucaja sie w oczy ale jak sobie przyciemne szybki to bedzie git.
acidschranz

Re: Spot

Post autor: acidschranz »

indian1984 pisze:Foteczki pierwsza klasa ale ten jeden essi sie prezentuje heh :P jak patrze na tego grila to sie głody robie :).Było lajtowo !.
a pamietasz jak cie karmilem i juz nie chciales!!! Wstydnis ;) Moja bestia :cool: No wlasnie gdzie sie podzialy nasze ryjki?? :twisted: :mrgreen:
emceha

Post autor: emceha »

indian1984 pisze:Fotele sa ze skóry jak masz na staniu 1500 zeta to tez sobie takie możesz zrobic
indian1984, same fotele masz w skórze czy decha też??? No i pochwal no się gdzie tak tanio robia bo kumpel za eko dawał 1200 zeta i spieprzyli sprawe bo zagłówki pomarszczone jak cholera :???:
acidschranz pisze:a pamietasz jak cie karmilem i juz nie chciales!!! Wstydnis Moja bestia
No widzę Panowie że tu jakieś takie męsko-męskie relacje się utwożyły he he :mrgreen:
indian1984

Spot

acidschranz nie tak głośno heh co do tapicery to mam pomalowana częsciowo na niebiesko a fotele sa lajtowo zrobione ale w zime to dre w dupsko nie powiem heh
indian1984

Spot

acidschranz zapomiał bym twoja kiełbasa była bardzo smaczne heh a takie fotele robia w tarnowskich górach z żóltych baranów :).
acidschranz

Post autor: acidschranz »

wiew wiem nie jedna mi mowila ze mam smaczna kiełabase :razz: :lol:
Patryk

Post autor: Patryk »

Zero romantyzmu, dziewczyny zapraszac na kolacje i kielbasa karmic :razz: fajne foty, zaluje ze nie przybylem ale co sie odwlecze to nie uciecze wiec do nastepnego razu. knoxville, na nastepny spot nie zapomnij tej oslony na akus to sie zamienimy tak jak mowilismy oki :cool: pozdro
Awatar użytkownika
nova

Post autor: nova »

Witam Panowie :)
...ano i bardzo lajtowo było...nie powiem...nie powiem ;) i nawet naczelny kucharz się spisał :mrgreen:
a co tapicerki Indiana to faktycznie pierwsza klasa...a i kolega ból też zna jak to jedyneczką po koleinach mykać :razz:
pozdrawiam i do następnego jak sądzę :mrgreen:
Jest Volvo S40 wyłącznie od Novej
i Jest Mondeusz od Novego
A Był - Czerwony karzeł 17.01.2007 - 19.02.2011
ODPOWIEDZ