Trzeszczy-pyka
Moderator: Moderatorzy
przyczyna okazal sie czujnik od ABSu troche go odkrecilem i nie stuka teraz wkrecilem prawie na maxa i nie trzeszczy ale nie ma ABSu troche jeszcze dokrecilem i czekam az sie komp zresetuje moze wtedy mu sie odwidzi jak nie to wyjme go calkiem przeczysze itp no i zobacze co dalej
If you're like us, calling all riders, roll up beside us, no place to hide us,
all freedom fighters, let's unite us, switch on your nitrous and...let's.. go...
nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj pal ruszaj..
all freedom fighters, let's unite us, switch on your nitrous and...let's.. go...
niestety czujnik jest uszkodzony patrzylem na allegro i cena czujnika as na tylk 330zl ?
ma ktos dojscie do jakis tanszych czy ja cos zle sprawdzilem ?

If you're like us, calling all riders, roll up beside us, no place to hide us,
Witaj
Mogę Ci to sprawdzić w firmie FOTA. Mam tam znajomą i naprawdę przyzwoite ceny.
Potrzebuję dokładne dane samochodu , silnika itd.
Jeśli jesteś zainteresowany to pisz na priv - podaj dane samochodu - rocznik, silnik itd, które koło i co konkretnie potrzeba.
Pozdrawiam
Wojtek
PS. Sprawdziłem w IC >> 446,95 nowy w sklepie internetowym (sklep.intercars.com.pl) - stamtąd mógłbym to ściągnąć jakieś 10% taniej.
FOTA sprawdzona - nie mają tego w ofercie
niestety.
Mogę Ci to sprawdzić w firmie FOTA. Mam tam znajomą i naprawdę przyzwoite ceny.
Potrzebuję dokładne dane samochodu , silnika itd.
Jeśli jesteś zainteresowany to pisz na priv - podaj dane samochodu - rocznik, silnik itd, które koło i co konkretnie potrzeba.
Pozdrawiam
Wojtek
PS. Sprawdziłem w IC >> 446,95 nowy w sklepie internetowym (sklep.intercars.com.pl) - stamtąd mógłbym to ściągnąć jakieś 10% taniej.
FOTA sprawdzona - nie mają tego w ofercie

Ostatnio zmieniony 28 sty 2009, 09:21 przez swirus71, łącznie zmieniany 2 razy.
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
fota http://katalog.fota.pl/Katalog/(S(a3rjfripxob3jh55aacoggb0))/Samochod1.aspx?L=019&Reg=1033
elit http://www.elitecat.cz/Default.aspx
elit http://www.elitecat.cz/Default.aspx
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
Odgrzeje kotleta,dzisiaj zauważyłem podczas jazdy dziwny pisk,na parkingu okazało się że dobiega z tylnego,lewego koła.
Sprawa ma się tak,na postoju podczas pompowania pedału hamulca pojawia się głośny pisk,ale tylko podczas puszczania pedału,pisku nie ma kiedy ręczny jest zaciągnięty,nie wiem o co tu może chodzić.
Podobny dzwięk pojawia się podczas jazdy,to znaczy przy redukcji z 1 na 2(głośny) i z 2 na 3 (cichszy),na wyższych biegach jest cisza.
Nie wiem czy te 2 rzeczy są ze sobą powiązane.
Nie wiem,może ktoś czai o co tu może chodzić?
Z góry dzięki.
Sprawa ma się tak,na postoju podczas pompowania pedału hamulca pojawia się głośny pisk,ale tylko podczas puszczania pedału,pisku nie ma kiedy ręczny jest zaciągnięty,nie wiem o co tu może chodzić.
Podobny dzwięk pojawia się podczas jazdy,to znaczy przy redukcji z 1 na 2(głośny) i z 2 na 3 (cichszy),na wyższych biegach jest cisza.
Nie wiem czy te 2 rzeczy są ze sobą powiązane.
Nie wiem,może ktoś czai o co tu może chodzić?
Z góry dzięki.