emceha pisze:nie ma widocznych większych różnic pomiędzy 1.3 a 1.4
co proszę przecież to całkowicie różne silniki, ale i tak ja bym nic nie zgłaszał zresztą w okolicach lata sam zrobię jakiś swap i tez nie mam zamiaru nikogo informować (oprócz FETP )
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
Łukasz no nie mó że blok jest duuuużo większy albo coś a pozatym widzieliście na przeglądzie żeby wam ktoś maskę podnosił odkąd nie ma nr silnika w dowodach ???
dobra niech będzie ale nie po to wędruje żeby sprawdzić jaki silnik siedzi. Zakładałem że auto jest bez lpg i ma dobrze ustawione światłą. Gratuluję wszystkim co ustawiają im światła co roku na przeglądach
Powiem Tyle nie interesowałem sie tym za bardzo zleciłem to mechanikowi który wziął za to pieniądze a dokładnie 300Zł. Jesłi chodzi o łapy to nic nie trzeba było przerabiać a co do wiązki musiał tylko przedłużyć kable do niektórych czujników sam nie wiem dokładnie do których. Skrzynia tez mi pasowała i cały osprzęt miałem z silnika 1,3 i wszystko chodzi. Tylko
mechanik coś mówił ze pasowało by przerobić układ wydechowy. ale to nie jest konieczne.