Opis skrzynki z bezpiecznikami
Moderator: Moderatorzy
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Yagr alarmu nie mam tylko immobilajzer czy jak to się tam pisze. mam jeszcze taki schemat
- Załączniki
-
- Bezpieczniki po 95.doc
- (66.5 KiB) Pobrany 272 razy
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
Konkretnie to mi rozrusznik nie kręci w ogóle nie cyka i kontrolki nie przygasają ale nic oprócz aku jeszcze nie sprawdziłem dziś zobaczę podstawowe rzeczy czyli kable i czy prąd w ogóle dochodzi a jak dochodzi to już będę w domu bo wyciągnę gadzinę i się zobaczy co i jak.
A wracając do skrzynki to raczej jest inna bo jak patrzyłem opis z klapki to jest taki sam jak w 1,3 (chyba, że jakaś podmieniona) a np. nr 9 to w zwykłych wentylator chłodnicy a w RS chyba pompa paliwowa więc szukam opisu do RS2000 jednak mam nadzieję że z rozrusznikiem to nie ona namieszała ale cholera wie jak sam zuważyłeś
A wracając do skrzynki to raczej jest inna bo jak patrzyłem opis z klapki to jest taki sam jak w 1,3 (chyba, że jakaś podmieniona) a np. nr 9 to w zwykłych wentylator chłodnicy a w RS chyba pompa paliwowa więc szukam opisu do RS2000 jednak mam nadzieję że z rozrusznikiem to nie ona namieszała ale cholera wie jak sam zuważyłeś

ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
- cidzej
- Pojemność: 1400
- Rocznik: 1996
- Generacja: MK7
- Nadwozie: Cabrio
orioninblue, jeżeli pamiec mnie nie myli to sygnal do rozrusznika nie idzie przez skrzynbke bezpiecnzikowa. glowny kabel zasilajacy idzie bezposrednio od klemy z aku, a sygnal zaplonu (zakrecenie rozrusznikiem) - bezposrednio od stacyjki. sprawdz czy masz napiecie na stacyjce i czy pojawia sie to napiecie na rozruszniku (na tym cienszym kablu) po przekreceniu stacyjki