Patryk pisze:A co do tej ilosci osob to tez nie jest tak ze nas jest az tylu, Slask jest jednak dosc duzy, raczej wiekszy niz W-wa wiec jest trudniej sie spichnac
no Mazowsze też jest większe od Katowic. więc tak nieporównywajmy
Patryk pisze:Patrz emceha, jak im teraz lyso i sie jeszcze wykrecaja ze sie nie zakladali zamiast przelknac to jak mezczyzni
Pokaż mi post w którym było napisane przyjmuje zakład!!!
Widzisz markko w tym problem że nikt się z tobą nie zakładał i pieniążków nie będzie A co do trzech z Wawy to fakt że jest was trzech ale w mniejszych odległościach. A my do siebie mamy trochę drogi. To że Warszawa czy inne miasta spotykają się sprawniej niż Katowice nie znaczy że nie mamy chęci. Po prostu czas wolny wypada nam różnie i z tąd bierze się niemoc jeśli chodzi o spoty. Są tacy którzy odwiedzaja forum od święta albo dawno nie zaglądali. Mam nadzieje że stworzyliśmy z Patrykiem dobre podwaliny pod regularne spotkania i będziemy starali się tego dokonać. Ja na pewno
No fakt ja z Leszkiem mieszkamy jeżeli można tak powiedzieć dość blisko ale np Wuerte musi przejechac cała Warszawę z tych swoich patatajów że przyjechać na spot
No oki ale jak wezmiesz mape a potem zerkniesz skad maja poszczegolni zainteresowani spotem to sam chetnij przejechalbys cala W-we zeby aie spotkac no chyba ze tam u Was jest ciezej przejechac stolice niz pol wojewodztwa ale to nie wazne, najwazniejsze ze tak jak napisalemceha, do spotu doszlo i miejmy nadzieje bedzie sie on rozrastal
Nie ja mieszkam niedaleko Katowic wiec wiem jak to jest jechac autem przez duze miasto gdzie non stop sa jakies wykopy ale teraz mam "obadane" pewne spady i Katowice przejezdzam raz dwa tez powinniscie znalesc jakies skroty
Mamy piękną jesień i przydałoby się spotkać w tak miłej okrasie natury he he (co ja piszę???) Proponuję chłopaki ten weekend. Jeśli nie wszystkim pasuje to niech będzie piątek (po jutrze). Co do miejsca to proponuję Katowice (parking Geanta na 3 stawach). Godzina: 17.00
Piszcie kto chętny. Najbardziej liczę na Ariela, Patryka, Vikinga a i inni osobnicy z okolic jak najbardziej mile widziani.
Dajcie znać co wy na to wszystko. Wyżej wspomniani i kilku innych dostają wiadomość na priva.
Hmm no w Krakowie to mozna by kiedys zorganizowac jakis wiekszy spot 2 dniowy na przyklad a na teraz to ja proponuje Tfaruk, zebys spichnol jakis essi maniakow i tam sobie robili spotkania, a co do tego spocika teraz to niestety od razu zglaszam swoja absencje, mam w ten dzien dawno zaplanowany wjazd niestety i nie moge go przelozyc
emceha, bardzo mi przykro, ale koncze prace o 22.00, a w weekend ide na studia od 8.00 do 22.00 i w sobote i w niedziele tak samo:( Chociaz fajnie, ze ktos pomyslal o spocie:)
Widze że jak zawsze zainteresowanie spotem w okolicach Katosów jest k...wa zaj...iście wielkie Ok. Po raz trzeci: propozycja spotu w pierwszej połowie lutego Termin - piszcie kiedy wam najbardziej pasuje. Miejsce - wszystko do dogadania się. Tylko Panowie, błagam nie dajmy dupy po raz kolejny