Słuchajcie Ekipa Pomorze skład: jak już wcześniej wspomniałem w stargardzie nie ma sensu się zgadywać... Będę czekał z ludim na cpn w płoniach jak również wspominałem...
OPIS MIEJSCA SPOTKANIA (CPN)
Jak wjedziecie na stargard kierujecie się na Szczecin (droga nr.10) w szczecinie będziecie już na drodzę nr.3, mijacie giełdę w Płoniach, później najprawdopodobniej będą stać prostytutki i zaraz za nimi jest po waszej stronie CPN SHELL - miejsce spotkania....
EKIPA GOLENIóW SKŁAD
Oni najprawdopodobniej wjadą na trasę do Szczecina w ZIELONYM[ punkcie na mapie
LEGENDA DO MAPY
1.czerwona kreska od stargardu to trasa POMORZA
2. czerwona kreska z goleniowa trasa ekipy z Goleniowa
3. zielony punkt miejsce łączenia sie naszych tras
4. czarny to wspólna trasa

DZIĘKI LUDI ZA POMOC MYŚLĘ ŻE WSPóLNYMI SIŁAMI DOBRZE OGARNELIŚMY TEMAT...
JEŚLI COŚ JEST NIE JASNE TO PROSZĘ PISAĆ BO CZASU CORAZ MNIEJ....
DO PAULI
Paula słuchaj tak najprościej żeby wytłumaczeć to musisz dostać się na Trase Zamkową (podajrze ulica Gdańska tpada na trasę zamkową) jedziesz całą trasę aż zjedziesz spowrotem na ''suchy ląd:P'' i obserwujesz tramwaje. Zaraz po zjechaniu z trasy tramwaje skręcają w prawo i jadą prosto, ty skręcasz z tramwajami w prawo. jedziesz dalej wzdłóż szyn i znowu po chyba 3 światłach tramwaje jadą prosto i w lewo a ty skręcasz w lewo z tramwajami. DOjeżdzasz do dużego skrzyżowania ze światłami i jedziesz przez nie prosto... robi się dwupasmowa droga i niewielkie rondo. jedziesz przez nie prosto później edzie drugie rondo przez nie też prosto i trzecie rondo już duże. przez te trzecie odbijasz w drugi zjazd (ulica Wojska Polskiego) i ta ulica jedziesz do samego końca i dojeżdzasz do głębokiego (skminisz je bo tam zawracają tramwaje i jest jezioro po lewo. Ty skręcasz w lewo djesz mi znać i ja wychodze na ulicę i ciebie zgarniam (wysoki człek w okularach