radio kod

Pytania i odpowiedzi z tematyki car-audio

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
lordpablo
Posty: 3055
Rejestracja: 17 lut 2007, 14:50
Lokalizacja: Siennica

Post autor: lordpablo » 06 sty 2010, 19:37

wydłubałeś już to radio?

Awatar użytkownika
novy
Posty: 1323
Rejestracja: 15 lut 2009, 15:40
Lokalizacja: Chorzów

Post autor: novy » 07 sty 2010, 09:44

lordpablo pisze:wydłubałeś już to radio?
W tygodniu nie dam rady się zabrać za to dopiero w sobotę będe nad tym pracował aaa
Kombi Turbo LPG :D :D

Awatar użytkownika
Jamszoł
Posty: 21322
Rejestracja: 29 lip 2006, 01:17
Lokalizacja: Kalisz
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Jamszoł » 07 sty 2010, 16:55

podesłać Ci granat ?
6.11.2010/28.08.2012_16.30

Awatar użytkownika
kupiec
Posty: 10858
Rejestracja: 08 paź 2007, 00:34
Lokalizacja: tychy
Pojemność: 1600
Rocznik: 1991
Generacja: MK5
Nadwozie: Cabrio
Kontakt:

Post autor: kupiec » 08 sty 2010, 08:05

Jamszoł pisze:podesłać Ci granat ?
a oddać Ci go bez zawleczki? :d
sam mam problem żeby wyjąć swoje :/ dół puścił ale góra trzyma :/
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty

Awatar użytkownika
lordpablo
Posty: 3055
Rejestracja: 17 lut 2007, 14:50
Lokalizacja: Siennica

Post autor: lordpablo » 08 sty 2010, 14:14

jak to w lodówce :razz:

Awatar użytkownika
novy
Posty: 1323
Rejestracja: 15 lut 2009, 15:40
Lokalizacja: Chorzów

Post autor: novy » 09 sty 2010, 22:11

No i radyjko jak siedziało tak siedzi :evil: i nie ma zamiaru opuścić swojej lokalizacji.
Tak więc mam teraz radio co "się wozi" a nie gra aaa
Kombi Turbo LPG :D :D

Awatar użytkownika
Yagr
Posty: 13058
Rejestracja: 23 lip 2006, 00:12
Lokalizacja: Kraków
Pojemność: 1400
Rocznik: 1991
Generacja: MK5
Nadwozie: Cabrio
Kontakt:

Post autor: Yagr » 09 sty 2010, 22:13

może poprzedni właściciel przyspawał w obawie przed złodziejami??? :DD
Polak potrafi!!



ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi



spieprzyć!

P I W O L E C Z Y !

"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"

Awatar użytkownika
kupiec
Posty: 10858
Rejestracja: 08 paź 2007, 00:34
Lokalizacja: tychy
Pojemność: 1600
Rocznik: 1991
Generacja: MK5
Nadwozie: Cabrio
Kontakt:

Post autor: kupiec » 09 sty 2010, 22:13

novy pisze:No i radyjko jak siedziało tak siedzi :evil: i nie ma zamiaru opuścić swojej lokalizacji.
fakt :/
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty

Awatar użytkownika
lordpablo
Posty: 3055
Rejestracja: 17 lut 2007, 14:50
Lokalizacja: Siennica

Post autor: lordpablo » 09 sty 2010, 22:36

trza było sobie dobrego pomocnika poszukać :razz:

Awatar użytkownika
novy
Posty: 1323
Rejestracja: 15 lut 2009, 15:40
Lokalizacja: Chorzów

Post autor: novy » 09 sty 2010, 23:12

lordpablo pisze:trza było sobie dobrego pomocnika poszukać :razz:
pomocnik był dobry :smile: tylko radio stawia opór a inna droga się dostać do niego nie da aaa za dużo rozbierania :cool:
Kombi Turbo LPG :D :D

Kudłaty_EZG
Posty: 3397
Rejestracja: 23 sie 2009, 10:31
Lokalizacja: Głowno

Post autor: Kudłaty_EZG » 10 sty 2010, 08:49

novy pisze:pomocnik był dobry :smile: tylko radio stawia opór
4szprychy rowerowe i przestaje stawiać opór :D używasz nieodpowiednich narzędzi napewno :P
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie :DDD

Awatar użytkownika
Jamszoł
Posty: 21322
Rejestracja: 29 lip 2006, 01:17
Lokalizacja: Kalisz
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Jamszoł » 10 sty 2010, 12:16

Ja wyciągałem drutami - pożyczonymi od mamy - tymi co się na nich robi swetry :mrgreen: Druty 2,5 mm
Jest jeszcze jedna opcja :mrgreen: - poprzednniemu właścicielowi autka - radio brzęczalo na dziurach i je przykleił a wtedy będzie ku ku aaa
6.11.2010/28.08.2012_16.30

Albercik

Post autor: Albercik » 10 sty 2010, 13:12

Ja nie miałem nigdy tego problemu, bo auto kupiłem bez radia. Ale się przymierzam do fabryki ale CD/MP3. są tylko dwa pytania: Po 1. Czy fabryczne radio ma wyjście na wzmaka??

Awatar użytkownika
Yagr
Posty: 13058
Rejestracja: 23 lip 2006, 00:12
Lokalizacja: Kraków
Pojemność: 1400
Rocznik: 1991
Generacja: MK5
Nadwozie: Cabrio
Kontakt:

Post autor: Yagr » 10 sty 2010, 13:13

Albercik pisze:Po 1. Czy fabryczne radio ma wyjście na wzmaka??
poszukaj na forum - było o wielu radiach forda/jedne mają inne nie mają.
Polak potrafi!!



ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi



spieprzyć!

P I W O L E C Z Y !

"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"

Awatar użytkownika
lordpablo
Posty: 3055
Rejestracja: 17 lut 2007, 14:50
Lokalizacja: Siennica

Post autor: lordpablo » 10 sty 2010, 22:23

radio pewnie jest dębową elektodą przyspawane :razz:

ODPOWIEDZ