radio kod

Pytania i odpowiedzi z tematyki car-audio

Moderator: Moderatorzy

megane

Post autor: megane » 12 sie 2009, 07:38

nie moge znajsc na nim jego nazwy ale to chyba te 4000

Awatar użytkownika
Yagr
Posty: 13112
Rejestracja: 23 lip 2006, 00:12
Lokalizacja: Kraków
Pojemność: 1400
Rocznik: 1991
Generacja: MK5
Nadwozie: Cabrio
Kontakt:

Post autor: Yagr » 12 sie 2009, 08:56

megane, a czy próbowałeś wpisać kody które dostałeś zaraz po założeniu tego tematu?
Polak potrafi!!



ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi



spieprzyć!

P I W O L E C Z Y !

"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"

megane

Post autor: megane » 12 sie 2009, 18:00

nie dostalem zadnych kodow

megane

Post autor: megane » 12 sie 2009, 18:01

tak wyglada
Załączniki
DSC00146.JPG
tak wyglada te radio

Awatar użytkownika
kupiec
Posty: 10889
Rejestracja: 08 paź 2007, 00:34
Lokalizacja: tychy
Pojemność: 1600
Rocznik: 1991
Generacja: MK5
Nadwozie: Cabrio
Kontakt:

Post autor: kupiec » 12 sie 2009, 18:21

kolego to radio NIE MA KODU. ja takie miałem jak kupiłem MK4 z 1988r i jest to radio produkowane przez firme bodajze blaupunkt czy inny grundig (czy jak to się tam pisze) i teraz jeździ w CC mojej mamy.
TAM NIE MOŻE BYĆ ŻADNEGO KODU.
radio po prostu padło w/g mnie.
masz aukcje alledrogo
ktoś mu wcisnął kit z tym radiem. w roku 96 wstawili takie radio 5000
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty

megane

Post autor: megane » 12 sie 2009, 19:54

ale wójek mowil ze cos tam wbjiał jakis kod 3 razy

Awatar użytkownika
Yagr
Posty: 13112
Rejestracja: 23 lip 2006, 00:12
Lokalizacja: Kraków
Pojemność: 1400
Rocznik: 1991
Generacja: MK5
Nadwozie: Cabrio
Kontakt:

Post autor: Yagr » 12 sie 2009, 20:25

megane, nie wiem dlaczego nie dociera do ciebie prv... masz to samo mailem, teraz wysyłam
Polak potrafi!!



ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi



spieprzyć!

P I W O L E C Z Y !

"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"

megane

Post autor: megane » 12 sie 2009, 21:03

ok kolego skoro tak mowisz to pewnie tak jest.dzieki za pomoc

megane

Post autor: megane » 12 sie 2009, 21:09

mam nadzieje ze bedzie dzialal.jutro sprawdze ale i tak dzieki za poswieconey czas i fatyge. :cool:

Awatar użytkownika
Jamszoł
Posty: 21349
Rejestracja: 29 lip 2006, 01:17
Lokalizacja: Kalisz
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Jamszoł » 12 sie 2009, 21:10

jeśli radio ma kod to zawsze na przednim panelu pisze o tym
Na zdjęciu Twojego radia nic takiego nie zauważyłem
6.11.2010/28.08.2012_16.30

Awatar użytkownika
kupiec
Posty: 10889
Rejestracja: 08 paź 2007, 00:34
Lokalizacja: tychy
Pojemność: 1600
Rocznik: 1991
Generacja: MK5
Nadwozie: Cabrio
Kontakt:

Post autor: kupiec » 12 sie 2009, 22:41

zakład o browara że kodu nie ma. ja takowe radijo posiadałem (teraz ma je moja mam, takie dobre :grin: ) i żadnrdo kodu nie było. to za stare radio.
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty

Awatar użytkownika
WieSiu
Posty: 20832
Rejestracja: 28 mar 2004, 17:41
Lokalizacja: Wrocław
Pojemność: 1600
Rocznik: 1985
Generacja: MK3
Nadwozie: Sedan
Kontakt:

Post autor: WieSiu » 13 sie 2009, 14:40

:kosci: :kosci: :kosci: :kosci: :kosci: :kosci: :kosci: :kosci: :kosci: :kosci: :kosci: :kosci:

co to za spam, temat powazny a Wy tu spamujecie :P
Orion 1.6 79KM 1985 Automat
Escort 2.0 150KM LPG Cabrio 1991
Lancia Phedra 3.0 204KM 2004
Suzuki Vitara 1998 2.0 V6
Kymco Super 9 LC 2011

x Windstar 3.0 148KM LPG 1997, Escort 1.8TD 90KM Van 1997, Scorpio 2.9 24v 207KM Sedan 1995, Fiesta 1.3 60KM 5D 1996, Escort 1.6 105KM 3D 1996, Escort 1.8 TD 70KM Van 1999, Puma 1.7 125KM 1998, Escort 1.8 TD 90KM Kombi Ghia 1996, Escort 1.3 60KM LPG 5D 1994/1995, Skoda 105 1984 a potem 1982

Awatar użytkownika
Jamszoł
Posty: 21349
Rejestracja: 29 lip 2006, 01:17
Lokalizacja: Kalisz
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Jamszoł » 13 sie 2009, 17:49

Ja bym od razu kupił radio - to co dał linka kupiec
Jest tanie i pasuje do ogólnego wystroju Esa.
6.11.2010/28.08.2012_16.30

Awatar użytkownika
kupiec
Posty: 10889
Rejestracja: 08 paź 2007, 00:34
Lokalizacja: tychy
Pojemność: 1600
Rocznik: 1991
Generacja: MK5
Nadwozie: Cabrio
Kontakt:

Post autor: kupiec » 13 sie 2009, 17:55

تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty

Awatar użytkownika
Momo
Posty: 271
Rejestracja: 22 paź 2008, 21:27
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Momo » 15 sie 2009, 15:38

Problem z radiem rozwiązany?
był:
Fiat Tipo 1.4 DGT, gaźnik '91
Ford Escort MKVII 1.6 16V '96
jest:
Ford Mondeo mkII kombi 1.6 16V '97

ODPOWIEDZ