Fabryczne Radia w Fordach

Pytania i odpowiedzi z tematyki car-audio

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Jamszoł
Posty: 21322
Rejestracja: 29 lip 2006, 01:17
Lokalizacja: Kalisz
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Jamszoł » 04 lip 2007, 17:39

a masz przycisk na radiu z opisem CD ? - jeśli tak to da się dołączyć zmieniarkę.
6.11.2010/28.08.2012_16.30

MARKKO

Post autor: MARKKO » 04 lip 2007, 22:16

a jaki model tego radia?

GonzoG

Post autor: GonzoG » 04 lip 2007, 22:26

To zależy które radio. Nie jestem pewien, czy niższe modele miały sterowanie zmieniarką. Ale wyższe (np 5000) tak.

MARKKO

Post autor: MARKKO » 04 lip 2007, 22:41

GonzoG pisze:Ale wyższe (np 5000) tak.
5000 było już radiem na płyty

simo
Posty: 1054
Rejestracja: 21 mar 2005, 15:44
Lokalizacja: Sieradz

Post autor: simo » 04 lip 2007, 22:48

markko na plyty to tylko model 6000 lub 6006
a 5000 to jednak tylko kaseta i sterowanie zmieniarka
jest Nissan Primera `05 2.0
jest Mitsubishi Colt 05 1,3
był Fiat Stilo `03 JTD
był Nissan Primera `01 TD
był escort`97 1.6 16V + LPG III

MARKKO

Post autor: MARKKO » 04 lip 2007, 23:22

simo pisze:a 5000 to jednak tylko kaseta
kumpel ma 5000 i ma na płyty wiec jak to?

Awatar użytkownika
Yagr
Posty: 13058
Rejestracja: 23 lip 2006, 00:12
Lokalizacja: Kraków
Pojemność: 1400
Rocznik: 1991
Generacja: MK5
Nadwozie: Cabrio
Kontakt:

Post autor: Yagr » 04 lip 2007, 23:31

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=208309989
5000 kaseta + sterowanie
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=211288546
6000 CD
MARKKO, , może ten kumpel ma po prostu zmieniarkę?
Polak potrafi!!



ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi



spieprzyć!

P I W O L E C Z Y !

"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"

MARKKO

Post autor: MARKKO » 04 lip 2007, 23:33

Yagr pisze: może ten kumpel ma po prostu zmieniarkę?
a może ma coś popierdolone? nie iwem ale wiem wyraźnie że pisało tam 5000 RDS

simo
Posty: 1054
Rejestracja: 21 mar 2005, 15:44
Lokalizacja: Sieradz

Post autor: simo » 04 lip 2007, 23:50

to tak radio z rds a co do tego ma cd
jest Nissan Primera `05 2.0
jest Mitsubishi Colt 05 1,3
był Fiat Stilo `03 JTD
był Nissan Primera `01 TD
był escort`97 1.6 16V + LPG III

Awatar użytkownika
Jamszoł
Posty: 21322
Rejestracja: 29 lip 2006, 01:17
Lokalizacja: Kalisz
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Jamszoł » 05 lip 2007, 11:13

MARKKO, zobacz foty mojego wozu - jest tam zdjęcie radia 5000 - jest tylko sterowanie zmieniarką a radjo jest na kasety.
Co do zmieniarki to szukałem takiej co pasuje do zestawu - znalazłem - ale koszt to 600 - 800 zł.
Gra nie warta świeczki.
6.11.2010/28.08.2012_16.30

GonzoG

Post autor: GonzoG » 05 lip 2007, 11:13

W Essich było montowane 5000 RDS z kasetą, ale możliwe, że ma nowszą wersję.
Widziałem w mondeo radio 5000 z CD, ale dopiero w MK III

Nanom 1

Post autor: Nanom 1 » 05 lip 2007, 14:18


genFranco

Post autor: genFranco » 28 sie 2007, 22:32

Także prosiłbym o pomoc,wysłałem PW do WieSia ale brak odpowiedzi a zależy mi na czasie...
Może ktoś z obecnych wie jak wstukać KeyCode do radia FD 2004,kod znam ale za żadne skarby nie wiem jak go wklepać by radio mogło zagrać...

Pozdrawiam Serdecznie :!:

Awatar użytkownika
jakobs72
Posty: 900
Rejestracja: 15 paź 2006, 22:47
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie

Post autor: jakobs72 » 30 sie 2007, 08:29

genfranco zobacz tu może pomoże http://siec.no-ip.com/forum/viewtopic.php?t=3903

MULI

Post autor: MULI » 03 paź 2007, 20:52

ja tez mam fabryczne radyjko i jak odlaczylem akumulator to nie wpisywalem kodu :cool:

ODPOWIEDZ