Fabryczne Radia w Fordach

Pytania i odpowiedzi z tematyki car-audio

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Jamszoł
Posty: 21322
Rejestracja: 29 lip 2006, 01:17
Lokalizacja: Kalisz
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Jamszoł » 06 cze 2011, 17:57

kris2629, kup se takie jak ja :mrgreen:
6.11.2010/28.08.2012_16.30

kris

Post autor: kris » 06 cze 2011, 18:50

No i radio kupione,takie jak dałem w linku ,stare wytargane,nowa szuflada od JVC zamontowana razem z ramką fordowską i teraz jest qwa problem,te wtyczki fordowskie są płaskie a gniazdo w JVC jest inne,dostałem taką przelotkę ale ni w dupa nie pasuje,co robić ???

TYŁ RADIA FORDOWSKIEGO
Obrazek


GNIAZDO RADIA FORDOWSKIEGO
Obrazek


GNIAZDO JVC
Obrazek


PRZEJŚCIÓWKA DOŁĄCZONA DO JVC
Obrazek

Awatar użytkownika
jakobs72
Posty: 900
Rejestracja: 15 paź 2006, 22:47
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie

Post autor: jakobs72 » 06 cze 2011, 19:05

brakuje Ci przejściówki Ford - ISO . Bo tak, kable mają końcówki ford, radio po podłączeniu przejściówki którą dostałeś z radiem będzie miała końcówki ISO. Brakuje Ci przejściówki która połączy forda z ISO :)

A jak polecisz do sklepu z przejściówkami to spróbuj kupić przejściówkę ford JVC, wyeliminujesz przejściówkę ISO- JVC
Ostatnio zmieniony 06 cze 2011, 19:10 przez jakobs72, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
marrecki
Posty: 816
Rejestracja: 21 sty 2011, 19:19
Lokalizacja: Ząbki

Post autor: marrecki » 06 cze 2011, 19:09

cos takiego klik

kris

Post autor: kris » 06 cze 2011, 19:19

Taka będzie dobra???

Awatar użytkownika
jakobs72
Posty: 900
Rejestracja: 15 paź 2006, 22:47
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie

Post autor: jakobs72 » 06 cze 2011, 19:25

kris2629 pisze:Taka będzie dobra???
Tak pod warunkiem że powpinasz wszystko, czyli Ford - ISO -JVC

kris

Post autor: kris » 06 cze 2011, 19:31

jakobs72, no tak,te 2 przelotki zepne ze sobą ,jeden koniec do instalacji a drugi do radia

Awatar użytkownika
jakobs72
Posty: 900
Rejestracja: 15 paź 2006, 22:47
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie

Post autor: jakobs72 » 06 cze 2011, 19:56

kris2629 pisze:jakobs72, no tak,te 2 przelotki zepne ze sobą ,jeden koniec do instalacji a drugi do radia
kris2629, good

Awatar użytkownika
Jamszoł
Posty: 21322
Rejestracja: 29 lip 2006, 01:17
Lokalizacja: Kalisz
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Jamszoł » 06 cze 2011, 22:36

Ja mam od razu Ford - JVC
6.11.2010/28.08.2012_16.30

ODPOWIEDZ