Fabryczne Radia w Fordach

Pytania i odpowiedzi z tematyki car-audio

Moderator: Moderatorzy

Iziek

Fabryczne Radia w Fordach

Post autor: Iziek » 12 lut 2005, 20:21

Ja mam takie pytanko... wydawało się ze banał ale czytałem w innym temacie że jak się ma fabryczne radyjko to jak się odłączy akumulator to trzeba wpisywać kod. Ja akurat ma fabryczne radio a wcześniej miałem jakiąś tandetke kupioną na alegro i nie wiem czy jak odłącze akumulator to będę musiał wpisywać ten kod... a co najgorsze nie mam pojęcia skąd go wziąść... Piszcie co wiecie na ten temat...

Awatar użytkownika
leszek
Posty: 2543
Rejestracja: 26 paź 2004, 16:35
Lokalizacja: warszawa
Pojemność: 1600
Rocznik: 2007
Generacja: MK7
Nadwozie: Kombi

Post autor: leszek » 12 lut 2005, 20:26

w fabrycznym radiu faktycznie po odłączeniu akumulatora trzeba ponownie wpisywać kod.a w sprawie kodu do radia skontaktuj sie z naszym adminem-wiesiu666,on powinien coś poradzić. :wink:
Podczas, gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować :-)

1.Moderator nie nabija postów-moderator ma wiele do przekazania.
2.Moderator się nie myli-moderator ma inne zdanie.
3.Moderator nie obraża innych-moderator dobitnie zwraca uwagę.
4.Moderator nie wykłóca się-moderator szkoli innych forumowiczów.
5.Moderator nie zaklada glupich tematów-moderator sprawdza czujność forumowiczów.
6.Moderator nie obija się-moderator czuwa.
.

Iziek

Post autor: Iziek » 12 lut 2005, 20:52

No niechce mi się męczyć go na prvie ale może kiedyś zajrzy tu nasz Admin... on chyba jest elektronikiem że się zna na tych rzeczach??

ELpYndoL

Post autor: ELpYndoL » 12 lut 2005, 21:06

Jaki masz model tego radyjka :wink:

Awatar użytkownika
leszek
Posty: 2543
Rejestracja: 26 paź 2004, 16:35
Lokalizacja: warszawa
Pojemność: 1600
Rocznik: 2007
Generacja: MK7
Nadwozie: Kombi

Post autor: leszek » 12 lut 2005, 21:06

pogadaj na privie to sie dowiesz :wink:
Podczas, gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować :-)

1.Moderator nie nabija postów-moderator ma wiele do przekazania.
2.Moderator się nie myli-moderator ma inne zdanie.
3.Moderator nie obraża innych-moderator dobitnie zwraca uwagę.
4.Moderator nie wykłóca się-moderator szkoli innych forumowiczów.
5.Moderator nie zaklada glupich tematów-moderator sprawdza czujność forumowiczów.
6.Moderator nie obija się-moderator czuwa.
.

Awatar użytkownika
Lukas
Posty: 5246
Rejestracja: 28 mar 2004, 18:35
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Lukas » 12 lut 2005, 21:07

tak

pomoc pomoze na pewno, pisz do niego na priva.
Z kodem nie ma problemu, nawet jak nie masz to bedziesz mial, tylko z nim pogadaj.
:ble:

Iziek

Post autor: Iziek » 12 lut 2005, 21:10

No radyjko jest fabryczne Fordowskie... Model nie wiem dokładnie jaki ale wiem że były mątowane trzy rodzaje radi w moim modelku i ja mam to najlepsze bo ma najwięcej bajerów :D i fajnie gra...
A jak mam pisać na Priva to mi doradzcie co mam mu napisać bo nie mam pojęcia jak sie zebrać... :D

Awatar użytkownika
leszek
Posty: 2543
Rejestracja: 26 paź 2004, 16:35
Lokalizacja: warszawa
Pojemność: 1600
Rocznik: 2007
Generacja: MK7
Nadwozie: Kombi

Post autor: leszek » 12 lut 2005, 21:12

wal prosto z mostu o co chodzi.nie ugryzie. :mrgreen:
Podczas, gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować :-)

1.Moderator nie nabija postów-moderator ma wiele do przekazania.
2.Moderator się nie myli-moderator ma inne zdanie.
3.Moderator nie obraża innych-moderator dobitnie zwraca uwagę.
4.Moderator nie wykłóca się-moderator szkoli innych forumowiczów.
5.Moderator nie zaklada glupich tematów-moderator sprawdza czujność forumowiczów.
6.Moderator nie obija się-moderator czuwa.
.

Iziek

Post autor: Iziek » 12 lut 2005, 21:21

No już mam problem z głowy... Zobaczymy co nasz mądry Admin na to powie...

ELpYndoL

Post autor: ELpYndoL » 12 lut 2005, 21:21

Fakt PW jest bespieczniejsze :wink:

Iziek

Post autor: Iziek » 12 lut 2005, 21:26

Czemu bespieczniejsze... Inni mogą nie wiedzieć co mają robić w takich sytuacjach... jak Admin mi odpisze to umieszcze najważniejsze rzeczy w poście żeby inni skorzystali z tego i niemusieli nadarmo czytać wszystkich naszych postów... :D

Awatar użytkownika
Lukas
Posty: 5246
Rejestracja: 28 mar 2004, 18:35
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Lukas » 12 lut 2005, 21:32

mozesz mi powiedziec co potrzebujesz a ja z braciszkiem pogadam :) i pomecze go jak tylko sie pojawi zeby Ci napisal... i bede mu jeczal az tego nie zrobi :P
oczywiscie zartuje... pisz do niego na priva lub na maila ktorego masz podanego w jego profilu.
:ble:

Iziek

Post autor: Iziek » 12 lut 2005, 21:35

Napisałem na Priva... Mi potrzeby jest aby kod któr będę musiał wpisać jak odłącze akumulator żebym mugł sluchać sobie radyjka i co trzeba zrobić zeby po odlaczeniu i wpisaniu kodu zeby chodziło jak należy

Yukas

Post autor: Yukas » 12 lut 2005, 23:59

"Wiesiu" to nasz majster od kodów w Fordowskich radyjkach i napewno Ci pomoże jak wielu innym już pomógł :wink:

Pewnie masz kasete ten sprzęcik, a nie warto byłoby wymienić na jakiś dobry CD :?: :wink:

Iziek

Post autor: Iziek » 13 lut 2005, 00:09

No wiesz ja mam już swój wiek wkoncu niedługo 45 na karku... mnie nie rajcuje sluchanie glosniej muzyki albo cos w tym stylu... mnie obchodzi zeby radio działało i mi nic w trakcie jazdy w nim nie trzeszczało a będzie GIT :D

ODPOWIEDZ