czujnik polozenia walu

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
esseii
Posty: 42
Rejestracja: 18 lip 2012, 20:12
Lokalizacja: Gdynia

czujnik polozenia walu

Post autor: esseii » 09 sie 2016, 08:21

Witam , mam takie pytanko dotyczace czujnika polozenia walu przy swapie z 1.6 na 2.0 z mdo. Czy czujnik ktory jest w bloku z 2.0 moze byc czy trzeba przelozyc sam czujnik z 1.6 czy tez caly czujnik z gniazdem z 1.6 do 2.0 ? Licze na szybką odpowiedz :) Pozdrawiam

Awatar użytkownika
S3ci0r
Posty: 4477
Rejestracja: 26 mar 2010, 02:41
Lokalizacja: Łódź
Pojemność: 1988
Rocznik: 1997
Generacja: MK7
Nadwozie: Hatchback

Post autor: S3ci0r » 09 sie 2016, 23:31

Chyba noe trzeba przekladac jesli skrzynoa z dawcy tez byla manualna, jesli to byl automat konieczne jest przelozenie calego gniazda wraz z czujnikiem. Zobacz sobie w jakims sklepie czy czujnik z escorta skatalogowany jest tez do zastosowania w mondeo
GG: 3022309

PMC Team Polska
RTT - Rób Te Tosty :d

Awatar użytkownika
esseii
Posty: 42
Rejestracja: 18 lip 2012, 20:12
Lokalizacja: Gdynia

Post autor: esseii » 10 sie 2016, 06:39

czujnik jest taki sam jak w 1.6 bo dawca byl z manualem :p dzieki za odpowiedz bo sie zestresowalem poniewaz stary blok juz poszedl na szrot a zapomnialem wykrecic i przelozyc gniazdo z czujnikiem

ODPOWIEDZ